Mangoa zet uw product of bedrijf duidelijk neer. We brengen u dichter bij uw doelgroep. Dat doen we door de unieke eigenschappen van uw bedrijf of product te vertalen naar aansprekende concepten op het gebied van identiteit, imago en communicatie. We bekijken wat u wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. Onze oplossingen zijn altijd resultaatgericht en met een uitgesproken identiteit.

Een goed doordacht en onderscheidend concept vormt de basis voor een krachtig merk en vergroot de herkenbaarheid van uw organisatie. EssentiŽl voor een stevige positie in de markt.

Onderscheidend vermogen voor de organisatie. Een sterke huisstijl wordt zodanig ingezet dat de organisatie zich krachtig kan profileren en de communicatieboodschap versterkt wordt.
Herkenbaarheid en consistentie van uw huisstijl zijn minstens zo belangrijk. Dat wekt vertouwen. Vertrouwen in uw bedrijf en in de diensten en producten die u aanbiedt. Daarom vinden wij het belangrijk om een compleet pakket diensten en producten aan te bieden. Van advertentiecampagne tot website, van beursstand tot verpakking, Mangoa kan het allemaal verzorgen.

Ontwerpen gaat niet alleen over het creŽren van mooie visuele uitingen. Ontwerpen gaat over inhoud. Een goed ontwerp brengt een boodschap over en communiceert met de doelgroep.
Mangoa is altijd opzoek naar de beste visuele manier om uw boodschap te communiceren.

Online communicatie is vandaag de dag niet meer weg te denken in de communicatie met uw doelgroep. Mensen zoeken steeds meer informatie online. Internet biedt organisaties de mogelijkheid om te informeren en relaties op te bouwen. Mangoa is gespecialiseerd in totaaloplossingen waarbij we zorgen voor een consistente merkbeleving. Online communicatie en Social Media benaderen we altijd vanuit de totale communicatie. Gebruiksvriendelijk, met sfeerbeleving en helder. Uitstraling en techniek gaan hand in hand. De ontwikkelingen zijn continu in beweging. Hoe gaat u kan u Social Media inzetten voor uw bedrijf? En hoe zorgt u voor een goede vindbaarheid? Met een doordacht plan, unieke creatieve invulling en juiste techniek krijgt online communicatie voor uw bedrijf een hoge toegevoegde waarde.

Schrijven met licht. Het moment gevangen op beeld. Voor de zakelijke markt heeft fotografie binnen het totaalconcept van communicatiemiddelen een sfeerbepalende rol. We bedenken een goed doordachte fotografieconcept die goed aansluit bij de uitstraling en sfeer van uw product of bedrijf.
Tevens hebben we ervaring in het maken van reisreportages en reportages voor de zakelijke markt.

Passie voor creŽren. Naast het ontwikkelen van communicatie-items vind ik het heerlijk om ideeŽn te vertalen in beelden, sculpturen en schilderen. Het ontwikkelingsproces is hetzelfde: opzoek naar de beste visuele vertaling van het concept.

Naar de kunstwebsite